coinloca
Puanı : 1547.26
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Hackerlar Kripto Cüzdan Ledger'den Kullanıcı Bilgilerini Sızdırıyor

    Kripto `para` cüzdanı şirketi Ledger'in 272.000 müşterisinin adları, posta adresleri ve `telefon` numaraları bilgisayar korsanları tarafından çevrimiçi olarak yayınlandı. Bilgisayar korsanları, bu yıl Temmuz ayında Ledger'ın veritabanlarına girdiklerinde bilgilere erişim elde ettiler. Raporlara göre, çalınan bilgiler, saldırıya uğramış veritabanlarını paylaşmak için bir site olan Raidforums'ta yayınlandı.

    12.07.2021 16:44
  • FBI, Dijital Döviz Borsalarını ve Kripto Sahiplerini Olası Tehditlere Karşı Uyardı

    `ABD` Federal Soruşturma Bürosu (FBI), bu hafta borsalara ve kripto sahiplerine yönelik olası saldırılar hakkında endüstri çapında bir uyarı yayınladı. Kurum, bu varlıkları ele geçirmek için sanal varlık platformlarını aktif olarak takip eden ve bu süreçte finansal kayıplara neden olan tehditler olduğunu açıkladı. Sim takası, hesap hırsızlığı ve teknik destek personeli bu saldırıları gerçekleştirme

    12.07.2021 14:52
  • Ukrayna Polisi Yasadışı Kripto Madenciliği İçin Kullanılan 3.800 PS4 Konsoluna El Koydu

    Madenciler, şebekeye bağlanmak ve `oyun` konsolları da dahil `olmak` üzere çeşitli cihazlarda kripto madenciliği yapmak için bir `elektrik` tedarik şirketinin boş bir deposunu kullandılar.

    12.07.2021 14:24
  • Başkan BTC Resmi Para Olsun Diyor, Fakat El Salvador Halkı Şüpheci Yaklaşıyor

    Ankete katılan Salvadorluların yarısından fazlası, Bitcoin'i benimseme konusunda başkanları kadar istekli görünmüyor.

    09.07.2021 14:41
  • Güney Koreli Politikacı: Kuzey, 2019'dan Beri 310 Milyon Dolar Değerinde Kripto Çaldı

    Kıdemli bir Güney Koreli muhalefet politikacısı, Kuzeyli bilgisayar korsanlarının son iki yılda yaklaşık 310 milyon `ABD` doları tutarında Güney Kore kripto cüzdanlarına baskın düzenlediğini iddia etti.

    09.07.2021 14:30
  • Dünyanın En Uzun Süreli Mangası Yeni Seride Kriptoya Odaklanacak

    `Medya` üreticilerinin kripto dünyasına olan hayranlığı, kripto varlıklara ayrılmış başka bir yeni `manga` serisi ve değiştirilemez tokenler (NFT'ler) kullanılarak sunulacak kripto temalı bir drama ile yoğunlaşmaya devam ediyor.

    09.07.2021 14:21
  • NFT Startup Valuart İlk Ürününü Çıkarıyor: Banksy's Spike

    Kullanıcıların birden fazla sanatçıdan takas edilemeyen tokenleri(NFT'ler) toplamasına ve satın almasına olanak tanıyan yeni bir blok zinciri ekosistemi olan Valuart, 1:1 NFT olarak açık artırmaya çıkarılacak olan "Spike" adlı ilk ürününüduyurdu. gelirler hayır işleri için ayrıldı.

    09.07.2021 14:12
  • Çin'in Kripto Yasağı Bitcoin İçin Uzun Vadede İyi Olabilir

    Dijital varlık finansal hizmetler şirketi BitGo'nun CEO'su ve Kurucu Ortağı Mike Belshe, Çin'de kriptoya yönelik son zamanlardaki kısıtlamanın uzun vadede Bitcoin (BTC) için iyi bir şey olabileceğini iddia ediyor.

    09.07.2021 14:04
  • Çöplükte Kayıp 7,500 BTC Arayan Adam Yüksek Teknoloji Arama Planlıyor

    2014'ten beri yerel belediyesini, bitcoin (BTC) içeren bir sabit disk sürücüsü için çöplükte arama yapmasına ikna etmeye çalışan bir İngiliz adam, şimdi yanlışlıkla attığı kripto parasını bulmak için yüksek teknoloji sihirbazlığını kullanmak istiyor.

    09.07.2021 13:52
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.